Quantcast

Rivera: "Iceta no és un canvi, és una continuïtat dels tripartits"

El president de Ciutadans, Albert Rivera, ha assegurat aquest dijous que el candidat del PSC a la Presidència de la Generalitat, Miquel Iceta, no representa un canvi sinó la continuïtat dels tripartits que va forjar en el passat amb ERC.

en una entrevista a la Ser va assegurar que no el preocupa el creixement del PSC que reflecteixen algunes enquestes perquè "necessitem sumar" entre tots els constitucionalistes. Ha precisat, però, que la majoria de sondejos assenyalen a Ciutadans com a força vencedora d'aquest espectre, fins i tot disputant la victòria amb ERC.

La seva tesi segueix sent que el candidat més votat intenti governar, i ha subratllat que si guanya Iceta tindrà el suport de Ciutadans. No obstant això, ha insistit, "jo crec que és millor Acostades" i si és ella la més votada dels constitucionalistes ha de ser qui encapçali el govern de la Generalitat.

Rivera ha subratllat que la prioritat és aturar el procés sobiranista , i ha assegurat en aquest sentit que molts constitucionalistes a Catalunya s'han sentit "traïts, abandonats" pel PSOE quan aquest partit ha pactat amb separatistes.

el primer objectiu d'Acostades com a presidenta, ha assegurat, serà "cosir ferides ", estendre la mà i no" insultar "els altres, posant en comú els assumptes que uneixen i respectant les diferències sobre la premissa que ningú pot" imposar "identitats.

Comentarios de Facebook