Quantcast

Nou estacions d'esquí obren aquest cap de setmana amb 200 quilòmetres de neu

Un total de nou estacions d'esquí espanyoles estaran obertes aquest cap de setmana, el previ al pont de la Constitució , amb una oferta de 204 quilòmetres de neu . < / p>

Segons ha informat la Associació Turística d'Estacions d'Esquí i Muntanya (Atudem), Baqueira Beret (Lleida), que va obrir les instal·lacions fa dues setmanes, ofereix 80 pistes amb 118 quilòmetres esquiables i un gruix màxim de mig metre.

Per la seva banda, Masella (Girona), que va arrencar la temporada una setmana abans que Baqueira < / b>, compta amb 18 pistes obertes , que ofereixen 25 quilòmetres de neu amb un gruix màxim de 40 centímetres.

Entre les que obren aquesta setmana, destaquen Serra Nevada (Granada), amb 22 pistes disponibles i 16 quilòmetres de neu amb un gruix de 60 centímetres, i La Molina (Girona), amb 21 pistes que ofereixen 16 quilòmetres i un gruix de 40 centímetres.

A més, estrenen també temporada Java Lambre i Valdelinares (Terol), totes dues amb vuit quilòmetres ; Alt Campoo (Cantàbria), amb set; Boí Taüll , amb cinc, i Núria (Girona), amb un.

Comentarios de Facebook