Quantcast

Rajoy reconeix que no està en condicions de dir si la Constitució es reformarà aquesta legislatura

El president del Govern, Mariano Rajoy, va reconèixer aquest dijous que no està "en condicions" de dir si es va a fer o no una reforma de la Constitució durant la present legislatura fins que no sàpiga "exactament què cal reformar" .

en la roda de premsa que va oferir després de participar a Abidjan (Costa d'Ivori) a la Cimera Unió Africana-Unió Europea, va defensar que "l'important és que se'ns digui què es vol reformar de la Constitució ".

tot i assenyalar que en el cas de ser una" cosa lògica, assenyada, tothom la recolza i la veu bé, es pot reformar en qualsevol moment ", ha remarcat que abans cal avaluar el funcionament de l'Estat autonòmic i veure les conclusions a què arriba la comissió sobre el model territorial que ha impulsat el PSOE al Congrés.

Segons el que es conclogui en aquesta comissió, ha dit, "podem arribar a que cal o no "iniciar una reforma de la Carta Magna, encara que va precisar:" no estic en condició és de dir, mentre no sàpiga exactament què cal reformar, si es va a fer o no en aquesta legislatura ".

Comentarios de Facebook