Compartir

El president del Govern, Mariano Rajoy, va reconèixer aquest dijous que no està "en condicions" de dir si es va a fer o no una reforma de la Constitució durant la present legislatura fins que no sàpiga "exactament què cal reformar" .

en la roda de premsa que va oferir després de participar a Abidjan (Costa d'Ivori) a la Cimera Unió Africana-Unió Europea, va defensar que "l'important és que se'ns digui què es vol reformar de la Constitució ".

tot i assenyalar que en el cas de ser una" cosa lògica, assenyada, tothom la recolza i la veu bé, es pot reformar en qualsevol moment ", ha remarcat que abans cal avaluar el funcionament de l'Estat autonòmic i veure les conclusions a què arriba la comissió sobre el model territorial que ha impulsat el PSOE al Congrés.

Segons el que es conclogui en aquesta comissió, ha dit, "podem arribar a que cal o no "iniciar una reforma de la Carta Magna, encara que va precisar:" no estic en condició és de dir, mentre no sàpiga exactament què cal reformar, si es va a fer o no en aquesta legislatura ".