Compartir

Iberia Express ha llançat aquest dimecres una campanya amb 5.000 places a cinc euros amb motiu de la celebració del seu cinquè aniversari de l'inici de les seves operacions.

la companyia ha indicat en un comunicat que gràcies a aquesta campanya, des d'avui 29 de novembre i durant les pròximes 48 hores , es podran trobar al web bitllets a qualsevol dels més de 40 destinacions a les quals opera la companyia per cinc euros el trajecte.

l'aerolínia compleix cinc anys des del primer vol inaugural el 2012, amb més de 160.000 vols operats , < b> més de 21 milions de passatgers transportats , sent reconeguda com l'aerolínia de baix cost més puntual del món el 2014, 2015 i 2016 i posicionats com el quart operador de l'aeroport Adolfo Suarez Madrid-Barajas < /b>.

En el marc de la celebració dels seus cinc anys d'operacions , la companyia aèria ha fet un balanç de les principals fites aconseguits en est i període, així com anunciat la posada en marxa de cinc iniciatives vinculades als pilars sobre els quals s'ha construït la història d'èxit d'Iberia Express: innovació, excel·lència operativa, equip, compromís social i clients .