Compartir

L'actor Toni Albà ha estat imputat per suposades injúries contra els cossos i forces de seguretat de l'estat, figures de gran repercussió política com Mariano Rajoy o de l'àmbit judicial, com la jutgessa Carmen Lamela.

Albà , militant independentista, va carregar en xarxes socials contra el president del Govern dient-li "francocainómano" i contra la jutgessa encarregada de la causa catalana a l'assegurar que "llepa la merda a gust" .

Segons recull 'Eldiario.es', "el titular del jutjat d'instrucció 5 de Vilanova i la Geltrú (Barcelona), cita a declarar Albà com a imputat per un presumpte delicte d'injúries per el proper 30 de de gener a les 12: 00h " ampliant que " i l magistrat ha decidit imputar Albà arran d'un ofici de la Brigada Provincial d'Informació de Barcelona de la Policia Nacional, que va considerar que diversos comentaris realitzats a través de Twitter per l'actor dels dies 3, 9, 16, 19 i 20 d'octubre podrien ser constitutius d'un delicte d'injúries " .

Digueu-me spoilerador PERÒ aquests són a els primers que hauriem de detenir Quan proclamem la República. Serviran x Intercanvi de presoners. https://t.co/OOWegdczcU

& mdash; TONI ALBÀ || * || & # 127.895; (@tonialba) 19 octubre 2017