Quantcast

Els hospitals públics de Madrid i Barcelona lideren el rànquing de millor reputació

Monitor de Reputació Sanitària (MRS) ha publicat el quart rànquing de reputació en hospitals públics i privats. La Pau (Madrid), Hospital Clínic i Provincial (Barcelona) i el Hospital Gregorio Marañón (Madrid) ocupen les tres primeres places d'una llista amb escassa mobilitat respecte a la de l'any passat.

el TOP 5 el completen el madrileny 12 d'octubre i el barceloní Vall d'Hebron i hem de baixar fins la 6a plaça per veure la primera novetat: Hospital Universitari i Politècnic la Fe de València escala una posició en detriment del Ramón i Cajal de Madrid.

La llista s'ha configurat després de realitzar 5.261 enquestes a gerents i directius d'hospitals, professionals mèdics, infermers, responsables de farmàcia hospitalària, associacions de pacients i periodistes especialitzats en salut.

A més, el director de MRS, José María San Segundo, ha aseugrado que " el 41, 2% dels enquestats creu que les principal fortalesa dels hospitals espanyols és l'oferta assist encial, si bé consideren que les debilitats més acusades són la qualitat de l'atenció mèdica prestada (36,7%) i la innovació i desenvolupament (28,9%) " .

NAVARRA I MADRID, LÍDERS EN SANITAT PRIVADA

L'organització també ha estudiat i analitzat la situació de la sanitat privada. En aquest cas, són la Clínica Universitària de Navarra , el Hospital Universitari Quirón de Pozuelo d'Alarcón (Madrid) i el Ho Spital HM Universitari Madrid Sanchinarro / CIOCC Clara Campal els tres primers classificats, destacant l'ascens de Quirón des de la cinquena plaça.

Després de l' Hospital Sanitas de la Zarzuela (Madrid) i el Hospital HM Universitari Montepríncipe de Boadilla de la Muntanya (Madrid), completen el rànquing privat el Centre Mèdic Teknon-Hospital Quirón Teknon (Barcelona), l'Hospital Universitari General de Catalunya, el Hospital Universitari Sanitas La Moraleja (Madrid), l'Hospital Quirónsalud Sagrat Cor (Sevilla) i l'Hospital Quirónsalud Màlaga.

Comentarios de Facebook