Quantcast

Sánchez-Camacho denunciarà l'internauta que va dir que la hauria de "haver trobat 'La Rajada'"

La secretària primera del Congrés i diputada del PP, Alicia Sánchez-Camacho , ha confirmat aquest dimecres que denunciarà "immediatament" les amenaces que ha patit per Twitter, on un internauta li va dir ahir que la "hauria d'haver trobat 'la Rajada'".

En els passadissos de la Cambra Baixa , Sánchez-Camacho va valorar com a "molt trist i molt lamentable" que alguns usuaris d'aquesta xarxa social hagin fet comentaris contra la seva persona "tant supremacistes", dient que no hauria de ser catalana, com lreferidos a 'La Rajada'.

Després de defensar en l'hemicicle que el 155 està sent "una garantia contra el abús "dels independentistes i" ha reforçat i consolidat "l'autonomia, la diputada popular va compartir la seva intervenció a Twitter. "A tu et hauria d'haver trobat 'La Rajada'", li va dir un tuiter.

Feia així referència explícita al cas de la jove que va ser violada en els Sanfermines de 2016 per diversos homes que s'autodenominaven ' La Rajada 'i que estan sent jutjats aquests dies a Pamplona.

"Per descomptat, jo vaig a denunciar perquè són (amenaces) impròpies d'una democràcia, d'un Estat de Dret , i que no poden quedar impunes. Han de tenir la seva responsabilitat i per tant la Justícia actuarà perquè les vaig a denunciar immediatament ", ha informat la parlamentària popular.

Comentarios de Facebook