Compartir

El judici contra 'La Rajada' ha quedat vist per a sentència després de la sessió d'avui. Després ratificar ahir la pena de 22 anys i 10 mesos per part de la fiscal Sarasate , la defensa dels acusats ha insistit que no hi va haver violació .

Agustí Martínez Becerra, advocat de tres dels cinc membres del grup, ha declarat durant la seva lectura de conclusions que els acusats "poden semblar imbècils, patans, infantiloides, simples i primaris " , els jutjats són " bons fills i volen a la seva família ", negant el delicte i apuntant al consentiment de la jove.

Martínez Becerra, que demana al tribunal que es mantingui aliè a la pressió social , ha negat la validesa de les proves aportades fins al moment. < / span>

< i> "Ens trobem amb una pel·lícula porno i no de ciència ficció", ha comentat l'advocat respecte al vídeo aportat per la víctima, el qual -diu- no té validesa per "partir de la culpabilitat per arribar a la conclusió que són culpables" .

de fet, la defensa dels acusats ha incidit en el contingut del vídeo apuntant que en el cas de no existir consentiment "una fel·lació amb els ulls oberts és absolutament inusual" .