Compartir

L'anunci que es va fer viral en xarxes sobre la promoció de Bimbo, en la qual l'empresa regalava caixes amb productes de l'empresa per qualsevol dels tres finalistes guanyadors del sorteig, és un engany. En cap moment l'empresa panificadora anunciar cap sorteig per regalar productes als seus clients.

Així ho va anunciar la Policia Nacional a través del seu compte de Twitter, que adverteix als usuaris de que no existeix cap promoció de Bimbo en què hagi sortejos en què pots participar i et puguis portar lots de productes de l'empresa que pots escollir tu mateix.

a més, s'informava que el guanyador del sorteig podria guanyar 500 euros. La Policia Nacional advertia d'aquest bulo amb aquest comentari: "Si pensaves en berenars gratis … Va a ser que no! No piquis en falses promos (robatoris de malware, malware, sms premium). No és Grup Bimbo "

Si estaves pensant en els teus berenars gratis. .. Va a ser que no! NO piques en falses promos (robatori de dades, malware, sms premium). No és @Grupo_Bimbo pic.twitter. com / 0Xwxi8NK73

& mdash; Policia Nacional (@policia) 26 novembre 2017

< p>