viernes, 7 agosto 2020 12:01

9 consells per viatjar barat a aquest Cyber Monday

El Cyber ??Monday és la resposta digital al Black Friday, un dia molt esperat pels apassionats dels viatges. Això es deu al fet que el 73% dels viatgers fan les seves reserves a través d'internet i en el Cyber ??Monday aprofiten els descomptes i promocions que ofereixen moltes companyies de transport. Però el Cyber ??Monday no és l'única oportunitat de trobar maneres de viatjar low cost.

1.- Tracta de ser flexible: Si estàs obert a viatjar qualsevol dia, trobaràs millors ofertes que si busques anar i tornar en dates concretes. De la mateixa manera, pots anar en un mitjà de transport i tornar en un altre: això et permetrà aprofitar les millors ofertes de cada un. Gopili ha comprovat que així t'estalviaràs fins a un 38%. Pots trobar les
combinacions que menys costen a través del seu app i pàgina web.

2. Paga en servei, no en diners: Hi ha diverses aplicacions i webs que et permeten intercanviar el preu d'un bitllet per unes hores de treball. Per exemple, amb Kidygo , una iniciativa francesa que estem ansiosos de veure també a Espanya, pots viatjar gratis a canvi de acompanyar un menor al seu destí. Amb Workaway, canvies el teu viatge per unes hores de treball o voluntariat.

< p> 3. Aconsegueix allotjament gratis: Diversos portals t'ofereixen la possibilitat d'allotjar-te gratis allà on vagis per tal d'oferir alguna cosa a canvi. Amb TalkTalkBnB , algú que vulgui aprendre el teu idioma et s'allotjarà a casa a canvi d'algunes classes de conversa. També pots fer couchsurfing, house sitting … i molts més. Si pagues allotjament és perquè vols.

4. Opta pel cotxe compartit: Viatjar en cotxe compartit està adquirint popularitat gràcies a la seva practicitat, comoditat i preus low-cost, i plataformes com Blablacar i Amovens t'ho posen molt fàcil. Optant per desplaçar-te al teu destí al cotxe d'un altre a canvi de compartir les despeses redueix els costos de viatge de cada passatger.

5. Parlant de cotxes: Pots llogar tu mateix un cotxe i posar les places lliures a disposició d'altres passatgers. Amb plataformes de recent implantació a Espanya com Driiveme pots llogar un cotxe pel sorprenent preu de 1 & euro; al dia, si li fas el favor a una empresa de lloguer de cotxes de tornar-lo al seu lloc. Així, gairebé l'únic cost de el viatge serà el preu de la gasolina.

6. Viatja de nit per estalviar en hotels: Amb els viatges nocturns et portes dos en un. Tria un seient còmode i gaudeix de la teva nit … No és una cosa massa agradable, però sempre costarà menys que una habitació d'hotel.

7. No tinguis por de dormir en aeroports: Els viatges a hores poc habituals, com tard a la nit o de matinada, resulten sempre més barats. I els aeroports, excepte en pel·lícules de catàstrofes diverses, són llocs molt segurs per passar la nit.

8. Aplica't a trobar ofertes i ser dels primers a aprofitar-les: Sovint les companyies de transport ofereixen grans descomptes als subscriptors dels seus newsletters. Estigues també al corrent de les últimes promocions i aprofita-les al màxim. Per exemple, si saps que hi haurà una promoció o descompte en un dia concret de la setmana, aixeca't d'hora o connecta't poc després de les 12 de la nit per ser el primer en aprofitar-ho. Segur que així trobes viatges per preus molts més baixos del que t'esperaves.

I el consell que tots sabem però que de vegades subestimem:

9. Prepara't molt bé: Si portes diners en efectiu en la divisa del país del teu destí, si has investigat què hostals ofereixen Wifi gratis, si saps què abonament de transport públic comprar i t'has baixat tots els mapes de la ciutat per poder veure'ls offline, el teu esforç valdrà la pena, estalviant temps, diners i mals de cap.

Artículos similares