Compartir

El Màster en Anàlisi Financera i Research , i el Màster en Chinese Business Administration , són iniciativa de la Universitat Rei Joan Carles en col·laboració amb la consultora Km0 Corporate University, com a part de la seva aposta pel mètode pedagògic Corporate University, un model d'origen anglosaxó vinculat als models corporatius de direcció.

Màster en Anàlisi Financera i Research Dissenyat i desenvolupat per la Universitat Rei Joan Carles, al costat de Km0 Corporate University i GPM Broker, el Màster en Anàlisi Financera i Research , amb 60 crèdits ECTS, és un títol propi de la URJC, i ve a cobrir la gran demanda de professionals de Research Financer prevista a la Unió Europea a partir de l'entrada en vigor de la llei MIFID 2, el proper 1 de gener de 2018. GPM Broker és una firma de referència en el seu sector, espec ializada en la intermediació i gestió d'actius financers. El Màster inclou sis mesos de pràctiques garantides en entitats financeres de primer nivell i es complementa amb un programa de mentoring personalitzat i una exclusiva bossa d'ocupació durant dos anys després de la finalització dels estudis.

Màster en Chinese Business Administration

la Universitat Rei Joan Carles, Km0 Corporate University i la Fundació Orient promouen la primera edició del Màster in Chinese Business Administration. El Màster, amb 60 crèdits ECTS, també títol propi de la URJC, ve a cobrir la gran demanda de professionals especialitzats en la gestió integral de negocis amb el país asiàtic en el nou context internacional de l'anomenada Ruta de la Seda. El Grup Orient és el primer grup empresarial espanyol especialitzat en prestar serveis a la comunitat xinesa resident a Espanya així com a totes aquelles organitzacions i marques interessades en el mercat xinès.

Màster en Direcció Esportiva

< p> el programa i els continguts del Màster en Direcció Esportiva han estat dissenyats i desenvolupats per directius reconeguts i en actiu en el món de l'esport, interessats en la formació i posterior contractació dels alumnes. Aquest màster, amb 60 crèdits ECTS, inclou un període de set mesos de pràctiques garantides, primer durant dos mesos en els Campus de Vicente del Bosque, per després realitzar cinc mesos en pràctiques en federacions i clubs esportius professionals.

el programa compta amb l'aval de clubs esportius, federacions, així com de l'AFE (Associació de Fubolistas Espanyols)