Compartir

Llorenç González ens condueix a aquest espectacle per un itinerari traçat a partir d'anècdotes personals, tangos cantats, contes comptats i música en viu a través dels meravellosos escenaris naturals i urbans d'Argentina. L'experiència única de viatjar tot sol en un camí que va de l'alegria a la incertesa i la por, de la por al pànic i del pànic a l'esperança, el desig, l'amor i la valentia.

El espai esce & # 769; nic és i & # 769; ntim i senzill. Tot just un piano, una guitarra, un tamboret o cadira i una pantalla o paret per projectar ima & # 769; gens.

L'tu & # 769; tol d'aquest espectacle, Tocant al capdavant, aquesta & # 769; agafat d'una Cancio & # 769; n d'origen brasilen & # 771; o, que el mateix Llorenç va escoltar cantar a un gaucho argentí i que ve a dir, en resum, que la vida consisteix a emprendre el camí i anar "tocant al capdavant ", sempre haci & # 769; a endavant, igual que fa Llorenç amb aquest espectacle en què afronta, per primera vegada, la seva faceta de creador.

Llorenç González és un actor que està donant vida a la sèrie de Movistar, Velvet Col·lecció, Jonàs Infants, paper que ja va protagonitzar de 2014 a 2016 a Velvet, quan la sèrie s'emetia per Antena 3. a la televisió es va donar a conèixer a Gran Hotel, la sèrie d'Antena 3 , donant vida a Andreu, i recentment li hem pogut veure també a el Ministeri del temps de La 1.

La seva estrena al cinema es va produir el 2011 amb el sexe dels àngels, una pel·lícula de Xavier Villaverde protagonitzada per Álvaro Cervantes, Àstrid Bergès-Frisbey i ell mateix.

LLORENÇ GONZÀLEZ RESPON A QUÈ!

¿Tan intens va ser aquest viatge per dedicar-li una obra tan intimista com aquesta? O va ser al contrari?

Si, per descomptat va ser un viatge intens. o millor dit un viatge molt molt especial per diferents factors. Era la primera vegada que viatjava sol, la primera vegada que viatjava tan lluny i durant tant de temps (un mes), i això va fer que tingués desenvolupar una gran confiança en mi mateix i en la meva manera de fer-me càrrec del meu. És molt gratificant adonar-te que tu mateix ets el teu millor aliat, conseller, acompanyant ….

Participes en la música original de l'obra, en la direcció, ets el protagonista del viatge de l'argument i l'actor del monòleg, és l'obra més íntima que has posat en escena en la teva carrera?
Sens dubte és l'obra més íntima, perquè tot el que explico en el monòleg, em va passar . Tant les anècdotes com les emocions i sensacions que em van despertar els paisatges naturals i la trobada amb gent desconeguda. Tot parteix d'una experiència personal, real, per tant, a l'explicar-ho hi ha un cert nu emocional.

Artísticament, quins reptes et va plantejar un monòleg gairebé al descobert després de produccions de cinema i sèries de televisió com les que t'han llançat al gran públic?
Sobretot el repte de validar de manera global, la meva pròpia creació. Des de la escriptura del text, la dramatúrgia, la direcció (amb l'ajuda immillorable d'Iñigo Aisaín, actor i amic que em va prestar els seus ulls des de fora) i per suposat l'execució en si mateixa. És la primera vegada que comparteixo una cosa que neix de mi i això sempre és un repte per a la confiança.

Sembla impossible desentendre de Jonàs ni a l'altre costat de l'Atlàntic?
És sorprenent i alhora satisfactori, donar-se compte de com les noves plataformes com Netflix, acosten el treball d'un als llocs més allunyats del món. Tant "Gran Hotel" com "Velvet" es consumeixen molt a Amèrica del Sud i durant tot el mes que vaig estar viatjant per Argentina, em van parar i em van reconèixer en els llocs més recòndits, des de les Cataractes d'Iguazú, fins les Glaceres; i sempre d'una manera absolutament afable i respetuosa.Y això va fer que tot i viatjar sol, em sentís molt acompanyat.