Quantcast

El PDeCAT veu coherent la renúncia de Puigdemont a cobrar la seva pensió com a expresident

" Està sent coherent amb la posició que manté a Brussel·les, que és que ell és el president legítim de Catalunya". Amb aquestes paraules, i l portaveu del PDeCAT al Congrés, Carles Campuzano, ha justificat la decisió de l'expresident, Carles P uigdemont de renunciar al sou que li corresponia com a expresident de la Generalitat , per reivindicar-se com el cap del Govern legítim.

en declaracions als mitjans, als passadissos del Congrés, Campuzano ha emplaçat el proper 21 de desembre, per veure quin és el resultat de les urnes i s'ha mostrat confiat que el Parlament li reafirmi en el seu càrrec.

Quant al finançament autonòmica, i després de l'aprovació de la quota basca, Campuzano ha assenyalat que caldrà esperar al proper govern de la Generalitat per conèixer quines seran les seves demandes.

En un altre àmbit de qüestions, Campuzano també ha denunciat la suspensió cautelar de l'ingrés a la presó dels "feixistes" que van assaltar el Centre Cultural Blanquerna a Madrid, el 2013, amb motiu de la Diada. Un assumpte sobre el qual també, Puigdemont, s'ha pronunciat en un tuit. L'expresident, que continua fugit a Brussel·les, ha denunciat que el seu gabinet estigui perseguit per la justícia, i no els extremistes que van atacar la representació catalana a Madrid.

The Catalan Government is in prison or exile, but Spain 's Constitutional Court avoids sending to prison extreme right militants that Attacked the Catalan La representació de in Madrid https://t.co/G9opPUbOuw pic.twitter.com/r0cRg9gi38

& mdash; Carles Puigdemont & # 127.895; (@KRLS) 23 novembre 2017

Comentarios de Facebook