Compartir

Enric Millo, ha assegurat que l'economia catalana deixarà d'estar intervinguda per l'Estat, quan quedi "verificat" que els diners públics no es destina a fins "il·legals". En una entrevista a Catalunya Ràdio, el delegat del Gobienro a Catalunya s'ha referit al govern que surti de les urnes el 21D i sobre aquest ha assenyalat que " 'pot tenir el mateix objectiu que l'anterior però ha de respectar la legalitat i les regles del joc. tot això és possible en democràcia però la llei no te la pots saltar. Per dur a terme el teu objectiu no tot s'hi val '.

El màxim representant de l'Executiu a Catalunya ha recordat que la intervenció de les comptes catalans va ser anterior a l'aplicació de l'article 155 de la Constitució, fet que ha destacat per apuntar que la supressió d'aquestes mesures podrien portar temps diferents.

. @EnricMillo : 'a Catalunya hi ha hagut un govern que ha anat en contra de la legalitat vigent i ha utilitzat diners públics per fer-ho '

DeleGobCataluña (@DeleGobCataluna) 23 novembre 2017

Millo s'ha mostrat confiat a més en l'inici d'una nova etapa a Catalunya "amb un Govern que no se salti la legalitat", una etapa -ha assenyalat a la ràdio catalana- per recuperar la confiança en l'economia catalana i perquè les empreses vagin i no marxin del sòl català.