Quantcast

Rajoy viatja avui a Barcelona per donar suport a la candidatura de Xavier García Albiol de l'21D

El president del Govern , Mariano Rajoy , es desplaçarà a Catalunya per a participar en els actes del Partit Popular en suport al seu candidat a la Generalitat , Xavier García Albiol , el 2 , el 8 i el 17 de desembre , sense descartar que torni a estar present en el tancament de la campanya de les eleccions del 21-d.

< p> Segons fonts populars, Rajoy s'ha reservat aquestes tres dates de moment per recolzar la candidatura d'Albiol i emfatitzar que el PP és un "valor segur", el partit que ha tingut el "coratge" de convocar els comicis i la " valentia "d'afrontar l'aplicació de l'article 155 de la Constitució.

no obstant això, encara no ha transcendit l'enclavament concret de l'acte de precampanya del dissabte 2 ni dels de campanya del 8 i 17. de moment , Rajoy estarà present aquest dimecres , en qualitat de cap de l'Executiu, a la seu de Foment , a Barcelona .

Allà presidirà el lliurament de les Medalles d'Honor i els Premis Carles Ferrer Salat que concedeix la patronal empresarial catalana Foment del Treball. Aquesta serà la segona visita del president a Catalunya des que apliqués l'article 155 per destituir el Govern i convocar eleccions a la regió.

En la seva última visita, del 12 de novembre, Rajoy va ser a Barcelona i va fer un crida a la "majoria silenciosa" per concórrer a les urnes. És més, fonts governamentals esperen una mobilització massiva en aquestes eleccions autonòmiques, que creuen que fins i tot podria arribar al 85%.

D'aquesta manera, aquestes fonts creuen que el bloc independentista que governava fins a l'aplicació del 155 no aconseguirà una majoria absoluta i que hi ha marge per conformar un Govern constitucionalista pactant amb Ciutadans i el PSC.

Comentarios de Facebook