martes, 11 agosto 2020 22:09

Renfe posa a la venda aquest dissabte 25.000 bitllets a 25 euros

Renfe posarà a la venda a les 00.00 hores d'aquest dissabte, 25 de novembre, 25.000 bitllets promocionals a 25 euros per seguir celebrant l'aniversari de la Alta Velocitat a Espanya (AVE) .

Segons ha explicat a Servimedia un portaveu de Renfe , es tractarà de la vuitena tanda de bitllets a 25 euros que Renfe posa a la venda en el marc de la campanya # 25AniversarioAve i permetrà viatjar amb aquests bitllets promocionals a qualsevol destinació de la xarxa de AVE i Llarga Distància .

a partir de les 00.00 hores de dissabte es podran adquirir aquests bitllets que estan identificats amb un símbol del 25 aniversari.

Un cop s'esgoti la promoció i es venguin els 25.000 primers bitllets es tancarà la campanya fins al mes de desembre.

En les promocions anteriors per celebrar el 25 aniversari, llançades el dia 25 de cada mes, a excepció del mes de juliol, quan es va avançar al dia 9 per augmentar la disponibilitat de bitllets promocionale s davant l'estiu, la companyia va vendre els bitllets molt ràpidament.

Per això, després de l'èxit de la campanya a les anteriors edicions i per facilitar als clients la compra dels bitllets promocionals, la companyia va assenyalar que ha duplicat l'ample de banda d'Internet, ampliat el nombre de servidors, bloquejat 'IPs' intrusives i reforçat els canals d'informació i atenció al client.

a més, ha llançat una sèrie de recomanacions als clients, com estar prèviament registrat al web de Renfe, tenir decidit amb antelació destí i dates de viatge desitjats o esborrar la memòria cau de navegació entre consultes o intents de compra.

d'altra banda, coincidint amb el 'Black Friday ', la companyia llançarà també la' CyberWeek ', una campanya de descomptes que es prolongarà durant tota una setmana, tal com ha fet en anys anteriors.

Artículos similares