Compartir

Juan Ignacio Zoido, Ministre de l'Interior, va repassar a l'actualitat més immediata que envolta al seu Ministeri en una entrevista al programa Més de Un 'Onda Cero'. En l'entrevista, va admetre que el sistema " s'ha col·lapsat " davant l'arribada massiva d'immigrants, acollits ara: "Europa està patint ara una pressió migratòria com no hi ha hagut antecedents en les últimes hores" ha subratllat l'exalcalde de Sevilla, que admet que l'objectiu passa per retornar als immigrants il·legals al seu país "quan s'hagin complert els tràmits legals".

quant a les paraules de Marta Rovira, actual secretària d' Esquerra Republicana en substitució d'Oriol Junqueras, amb què va assegurar que el Govern va amenaçar " amb morts al carrer " si continuaven amb la DUI, Zoido ha expressat que es tracta " d'una actitud en fugida cap endavant que no té sentit ". A més, ha assegurat en l'entrevista que " estan mentint i estan utilitzant imatges falses ia nens ".

El ministre va denunciar el passat cap de setmana comentaris desagradables entorn a la mort del qual era fiscal general de l'Estat, José Manuel Maza. Sobre això, Zoido es va mostrar contundent i vol que s'obri investigació per delictes d'odi ja que el considera " de mal gust ". Sobre la denúncia del jutge belga sobre la situació de les presons a Espanya, respon que "ningú dins de l'espai europeu ha de posar-se com a exemple de democràcia per a altres".

Mofar de la mort d'una persona és una cosa mesquí, cruel i intolerable. No hi ha impunitat per als insults i l'odi a les xarxes socials. pic.twitter.com/CnFsLe0L4p

& mdash; Juan Ignacio Zoido (@zoidoJI) 18 novembre 2017

Finalment, pel que fa a l'equiparació salarial entre cossos i forces de seguretat de l'Estat, ha subratllat que el que abans era "econòmicament inviable" ara és possible, tot i que ha manifestat que " no serà lineal per a tots "