Compartir

El portaveu de la armada argentina , Enrique Balbi , ha descartat que el soroll que s'havia detectat correspongui al submarí LLAURA Sant Joan que porta desaparegut 5 dies, amb 44 militars a bord. "Aquest soroll es va analitzar, la signatura acústica, i no correspon a un submarí, a un patró del que seria cops de casc en sistema Morse. És un soroll continu, constant, que podria arribar a ser soroll biològic".

No obstant això, per verificar que el soroll no el provoca el patró del submarí van a dur a terme una escombrada amb sondes multifeix i sonar d'escombrat lateral per aquesta àrea.

< p>

Mitjans nacionals i internacionals desplegats per l'operatiu de recerca i rescat del #SubmarinoARASanJuan pic.twitter.com/9i9J6iqw0b

& mdash; Armada Argentina (@Armada_Arg) 21 novembre 2017

< p>

< p> Mentre continuen les tasques de recerca, la mateixa Armada Argentina ha agraït en un tuit les mostres de suport rebudes.

Agraïm les mostres de suport i afecte que estem rebent des de tot el país, tant en el perímetre de la # BaseNavalMarDelPlata com en les xarxes socials. #SubmarinoARASanJuan pic. twitter.com/BKiM9xPQOr

& mdash; Armada Argentina (@Armada_Arg) 20 novembre 2017

< p>