miércoles, 12 agosto 2020 15:23

Gairebé tot Espanya amb entre cinc i 10 graus de temperatura més del normal

La major part de Espanya tindrà aquest dilluns entre cinc i 10 graus més del normal per a aquesta època de l'any, en un altre dia més de sol i absència de pluges a tot el país, segons la Agència Estatal de Meteorologia (Aemet).

la predicció de la Aemet , recollida per Servimedia , indica que aquest dilluns continuarà la situació anticiclònica a tot Espanya, amb predomini del temps estable i cel clar o poc ennuvolat .

Només s'esperen alguns intervals de núvols baixos a l'àrea de l'Estret ia les Balears , en tant que apareixeran intervals ennuvolats a Canàries . Hi ha possibilitat de boires matinals al Estret , el litoral del sud-est peninsular i punts d' Balears .

Les temperatures augmentaran al Cantàbric , l'alt Ebre , els Pirineus i Canàries , així com en Castella i Lleó , les depressions del nord-est i l'interior del sud-est peninsular. La pujada serà de cinc a vuit graus més en Cantàbric oriental en comparació amb aquest diumenge.

Les temperatures seran de cinc a 10 graus més altes del que és habitual per a aquestes dates en gran part de la península i les mitjanies de les illes de major relleu de Canàries , de tres a cinc graus més en la Meseta Nord , al sud-oest de Andalusia i el nord-oest de Galícia , i d'un a tres graus més al litoral mediterrani, Balears , part del nord-est peninsular, Lanzarote i Fuerteventura < /b>.

Por últim, aquest dilluns bufaran vien tos de l'est i del sud-est a Canàries , de llevant al Estret i l'entorn de la mar de Alborán < / b>, i del nord al principi en el Empordà (Girona) i Menorca . S'esperen alguns intervals de vent fort en el Estret .

I, en canvi, les t. màx. d'ahir van estar molt per sobre del que és normal, excepte a les Canàries. Una altra conseqüència del # anticicló , que, amb l'escalfament diürn i el refredament radiatiu nocturn, afavoreix la # AmplitudTérmica . pic.twitter.com/uA2j8E6kMH

& mdash; AEMET (@AEMET_Esp) 20 novembre 2017

Artículos similares