Quantcast

Gairebé mitja Espanya amb 20 graus o més a cinc setmanes de l'hivern

Les temperatures pujaran aquest dijous a gran part del país i els termòmetres marcaran entre 20 i 24 graus a gairebé mitja Espanya (concretament, en 17 províncies) quan tot just queden cinc setmanes per a l'arribada de l'hivern , en un altre dia marcat pel sol i l'absència de pluges.

la predicció de la Agència Estatal de Meteorologia (Aemet), recollida per Servimedia, indica que el cel estarà avui clar o poc ennuvolat en gairebé tot el país, amb alguns núvols alts al terç nord de la península, i algun interval ennuvolat a l'àrea de l'Estret i en Canàries .

Les temperatures pujaran a Balears i gran part del interior de la península , excepte el terç nord-oest , Aragó , Catalunya i la Comunitat Valenciana . Els majors augments arribaran al Cantàbric oriental , amb fins cinc graus més en comparació amb ahir dimecres .

Cap capital de província o ciutat autònoma estarà per sota dels 15 grau s. Les més caloroses seran Les Palmes de Gran Canària (24ºC); Santa Cruz de Tenerife i Sevilla (23); Badajoz, Còrdova, Granada i Múrcia (22); Ceuta, Conca i Huelva (21), i Alacant, Almeria, Càceres, Cadis, Castelló de la Plana , Guadalajara, Màlaga, Melilla i València (20). Els termòmetres pujaran menys a Sant Sebastià (15) i Osca, Lleida, Lugo, Oviedo, Santander i Saragossa (16).

Les temperatures estaran entre cinc i 10 graus més altes del normal en aquesta època de l'any en tota la meitat nord de la península excepte el litoral cantàbric i atlàntic , la vall de l'Ebre, gran part de Catalunya i la Comunitat Valenciana.

També seran de cinc a 10 graus més elevades a l'oest de la Meseta Sud i en les serres penibéticas , mentre que estaran entre tres i cinc graus més altes en àmplies zones de la meitat sud peninsular, i d'un a tres a l'oest de Andalusia , Múrcia , València i Alacant .

les temperatures seran normals o lleugerament inferiors a les costes i els arxipèlags, excepte en mitjanies de les illes de major relleu de Canàries , on farà entre cinc i 10 graus més.

Finalment, aquest jueve s bufaran div nts de component est al Estret i el litoral nord de Galícia , i del nord al nord-est de Girona i l'est de Balears , en tant que seran fluixos o estaran en calma a la resta de Espanya .

# Buenosdías . Pots consultar la predicció oficial de #AEMET per avui (i els propers dies), en https://t.co/V20ffiRL52 pic.twitter.com/J7GcbXJFps

& mdash; AEMET (@AEMET_Esp) 16 novembre 2017

Comentarios de Facebook