Compartir

El cofundador de P odem Joan Carles Moneder va comparar aquest dilluns el funcionament de la comissió d'investigació sobre el finançament dels partits al Senat amb el de les "Corts franquistes" , perquè "només està representat el Partit Popular".

Així ho ha expressat en declaracions als periodistes abans de començar la sessió dedicada a l'estudi dels comptes de Podem que té lloc aquest matí a la comissió de la cambra alta sobre el finançament de les formacions polítiques.

l'exsecretari de Procés Constituent de Podem criticar aquesta comissió perquè és un "únic partit", el PP, el que marca el seu funcionament. "Recorda d'alguna manera a les Corts franquistes, però ells sabran …" , va reflexionar.

Aquesta crítica va centrar també el seu discurs en l'arrencada de la comissió, on va mostrar la seva estranyesa per la manca de representació d'altres partits en aquest òrgan. Segons la seva opinió, en aquest cas es "busca intentar ocultar altres comissions", referint-se a la que estudia el presumpte finançament il·legal dels populars al Congrés.