lunes, 21 septiembre 2020 15:38

U2 i Shawn Mendes, les grans estrelles dels premis MTV

Londres ha acollit la vintè quarta gala dels premis Europe Music Awards en què MTV premia els millors cantants. La gala, que se celebra des de 1994, ha triat la capital britànica per celebrar la cerimònia, i cedirà el testimoni el 4 de Novembre de l'any que a Bilbao.

Va ??ser U2 qui va obrir el torn d'actuacions musicals en els MTV EMAs 2017 i van rebre el premi Icona Global per tota la seva trajectòria musical, considerats com a símbol mundial de la música, pels seus més de 170 milions de discos venuts.

Quant a la resta de premiats, destaca Eminem, que va rebre el guardó a millor cantant de hip hop gràcies a la cançó Walk on Water, Shawn Mendes que es va fer amb el premi a millor artista i millor cançó gràcies a There 's nothing Holdin' em back. Camila Cabell va ser premiada com a millor artista, Dua Lipa com a millor artista revelació, Ed Sheeran va ser designat com a millor directe i Coldplay com a millor artista rock.

Entre els espanyols, va ser Miguel Bosé el designat com millor artista espanyol, per davant dels grup Viva Suècia i Lori Meyers. També van ser nominats als MC espanyols Kase O i C.Tangana, però Bosé es va imposar als dos cantants i als grups i es va endur el guardó.