Compartir
Pixabay

Una dona de 82 anys es troba en estat molt greu després d'haver estat atacada per dos gossos durant la tarda de diumenge.

L'atac es va produir al barri de As Barreiras , a Covelo ( Pontevedra ). Els animals, propietat d'un veí, es trobaven solts pel carrer . Després de mossegar a l'octogenària, van arrossegar el seu cos durant uns 30 metres .

Unitats de la Guàrdia Civil i del 061 es van presentar al lloc dels fets i, segons informa El Faro de Vigo , la dona va ser traslladada fins a l'hospital Álvaro Cunqueiro de Vigo on es debat entre la vida i la mort.

la Guàrdia Civil ha obert diligències per aclarir el que ha passat i investiguen si els gossos tenien microxip i la documentació, com la cartilla sanitària, en regla.

Pau Castell , alcalde de Covelo, declarava al medi citat la seva consternació pels fets. " Ha estat una tragèdia, estem tots molt afectats ", va expressar l'alcalde. I recalcava la gravetat de les ferides sofertes per la dona a qui ha estat necessari amputar-li les dues cames per sota dels genolls .

Segons < b> Castell no hi havia hagut problemes previs amb els canes.Las diligències que resultin d'aquestes indagacions seran posades a disposició del jutjat de Ponteareas competent.