Compartir

Una operació conjunta de la Policia Nacional, la Policia Municipal de Madrid i les autoritats romaneses ha permès detenir en aquest país a un home que intentava forçar la tornada de la seva exdona, resident a Madrid, enviant-li vídeos amb tortures al fill de tots dos , de 12 anys.

Segons ha informat la Policia Nacional, la dona va denunciar a la Policia Municipal de Madrid que la seva exparella li exigia, per aturar les agressions al seu fill, la volta immediatament a Romania i el pagament de 1.000 euros.

Un cop comunicats els fets per part dels agents a Interpol, la policia de Romania va localitzar al nen i, poc després, va arrestar l'agressor, que havia emprès ja la fugida.

El detingut havia portat al fill de tots dos a un bosc prop de la localitat romanesa de Buzau. Allà li va lligar a un arbre i li va emmordassar amb la intenció de torturar i gravar l'escena per poder enviar les imatges a la seva exdona, que es trobava a Espanya.

A CASA DE L'AVIA

la dona va rebre tres vídeos en què el seu fill apareixia amb diversos talls al pit i abdomen, sota l'amenaça per part de la seva exparella de continuar amb les agressions si no tornava a Romania en menys de 24 hores i pagava 1.000 euros.

Una vegada que els policies locals van anar al seu domicili, la van traslladar a la comissaria de districte d'Usera (Madrid), on la Policia Nacional van tramitar la denúncia i es van posar en contacte amb Interpol per aconseguir que la Policia de Romania actués com més aviat millor.

Poc després, un grup d'intervenció de la Policia romanesa va localitzar el menor a casa de l'àvia paterna, sent traslladat a un centre sanitari per rebre atenció mèdica per les seves ferides. A més, els agents van arrestar al pare, que ja havia emprès la seva fugida.