Quantcast

El fundador de Zara lidera la llista dels més rics d'Espanya

Un any més, el gallec Amancio Ortega torna a liderar el pòdium dels més rics d'Espanya, i segons la revista 'Forbes' , el seu patrimoni supera els < b> 70.000 milions d'euros . Una quantitat que es troba a anys llum de la de la resta dels 100 integrants de la llista. No en va, Ortega s'inclou com el quart home més ric del món.

La segona fortuna es queda "a la casa" del fundador d'Inditex, el grup que inclou les marques de Zara o Massimo Dutti, entre d'altres. Sandra Ortega , filla de l'empresari compta amb 6.500 milions d'euros.

El tercer en el rànquing dels més rics és Juan Roig president de Mercadona , que, segons 'Forbes', comptaria amb 4.800 milions euros. Per cert que la seva dona, Hortensa Herrero, es cola en el setè lloc, amb 2.600 milions en el seu haver.

La classificació inclou a més als presidents d'Iberostar, Miguel Fluxá, amb un patrimoni de 3.600 milions; o el de Ferrovial, Rafael del Pino, amb 2.900 milions d'euros, entre d'altres.

En total, les 100 majors fortunes espanyoles assoleixen un valor de 158.700 milions d'euros, el 2017, segons la revista 'Forbes', el que suposa un 2% més, pel que fa a 2016 .

Comentarios de Facebook