jueves, 24 septiembre 2020 17:22

La Guàrdia Civil deté a 6 implicats en la descàrrega il·legal de 300 Kgs de Peix Espasa al Port de Vigo

López Veiga demana "fer justícia" amb el col·lectiu de policies portuaris després de les detencions al Port de Vigo

El president de l'Autoritat Portuària assegura que l'operació no li sorprèn després de portar diversos mesos col·laborant amb la investigació.

El president de l'Autoritat Portuària de Vigo , Enrique López Veiga , ha demanat aquest matí "fer justícia amb el col·lectiu" de policies portuaris, després de l'operació de la Guàrdia Civil que investiga l'entramat de presumpta descàrrega i venda il·legal de peix descobert a la llotja del Port de Vigo .

López Veiga ha assegurat que la investigació" no li sorprèn ", després de portar" diversos mesos cooperant "amb la Guàrdia Civil . "hem d'assegurar que les coses es fan bé i hem de facilitar l'acció de la Justícia i la Policia", sosté el president del Port. "Sabíem que això anava a passar", ha afegit.

"Tenim 89 policies portuaris: són gent honesta, bons professionals i tenen tota la meva confiança", ha insistit López Veiga, que va demanar respectar la presumpció d'innocència dels detinguts i la imatge del cos.

el dirigent del port ha recordat que l'Autoritat "fa tot el possible" per aconseguir una major transparència, de manera que "cada vegada és més complicat esquivar el control". López Veiga va reconèixer que el presumpte entramat "és un cas seriós ", però ha destacat que la llotja de Vigo " funciona bé ".

López Veiga va afegir que, possiblement, s'elevi en les pròximes dates el nombre de persones cridades a declarar, encara que va insistir que "serà treball" dels que porten la investigació.