Compartir

L'aigua segueix sense arribar i les previsions indiquen que no ho farà en els pròxims dies.

ESPECIAL HALLOWEEN

Tot i que durant el dia poden donar-se algunes pluges lleugeres al sud de la Mediterrània i sud-est, a la nit, de moment, no es preveu que plogui. Les temperatures seran més fresques que les d'aquests dies.

DIA DE TOTS SANTS

Si les previsions no canvien per llavors, predominarà l'ambient assolellat amb probabilitat de pluges febles en àrees de l'Estret i al final del dia a l'oest de Galícia. A més, les temperatures seguiran en descens a partir d'aquest dia.

MES DE NOVEMBRE

El mes de novembre comença amb unes xifres esgarrifoses als embassaments espanyols, els quals no arriben al 38% de la seva capacitat. L'octubre ha estat un mes molt sec i amb temperatures anormalment altes. novembre comença, per tant , amb la vista posada al cel.

la primera quinzena es mostra més seca del normal a gran part del país, especialment a tota la meitat oest i centre, amb tendència a normalitzar-se en la segona quinzena, segons informa el portal meteorològic Eltiempo.es.

novembre serà un mes sec a la meitat d'Espanya i càlid a gran part del país. Tot i així aquesta setmana començarà amb l'arribada d'algunes pluges associades a una borrasca que arribarà des de l'Atlàntic, de manera que es veurà una mica de pluja, encara que no per massa temps. Aquestes pluges inicials de noviembr i es donaran, sobretot, al nord i nord-oest peninsular.