domingo, 27 septiembre 2020 0:32

Kiko Rivera i Irene Rosales acorralats de nou per una suposada infidelitat del DJ

" La meva dona ha d'estar tranquil·la, confia en mi, sabíem que això podia passar ". Amb aquestes paraules, Kiko ha intentat fer callar els rumors d'infidelitat que des de fa uns dies circulaven i que apuntaven que l'afer hauria tingut lloc durant el seu últim viatge de treball a Punta Cana (Mèxic).

El DJ s'assabentava d'aquestes acusacions en sortir de la casa de 'Gran Hermano' aquest dijous a la nit, i des del plató, ha assenyalat que "aprofiten que estàs desconnectat del món real per a deixar anar aquestes coses ", ia continuació aprofitava per dir que està enamorat de la seva dona" la més meravellosa del món ". No obstant això, i malgrat el to certament relaxat amb el qual va respondre, a la tornada de publicitat en la qual estava prevista que el presentador Jorge Javier Vázquez continués amb l'entrevista, Kiko ja no es trobava al plató.

no se sap què va passar en el temps de l'emplaçament publicitari, però està clar que un nou rumor d'infidelitat no és el millor per a la parella que està esperant un nou fill.

enmig de tanta pressió, Irene Rosales s'ha mostrat molt reservada al llarg d'aquests dies que el seu marit es trobava a la casa de Guadalix, tot i que segons publica 'Lecturas' finalment ha assegurat que és un assumpte que només els concerneix a ells. Amb tot, la dona del DJ sembla haver volgut llançar un "gest de complicitat" a la seva parella, al penjar una imatge de tots dos en el seu perfil de Instagram .

blockquote class = "instagram-mitjana" data-instgrm-captioned data-instgrm-version = "7" style = "background: #fff; border: 0; border-radius: 3px; box-shadow : 0 0 1px 0 RGBA (0,0,0,0.5), 0 1px 10px 0 RGBA (0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width: 658px; padding: 0; width: 99.375%; width: -webkit-calc (100% – 2px); width: calc (100% – 2px); ">

& # 128.143;

Una publicació compartida d'Irene Rosales Vázquez (@ irenerova24) el

La imatge això sí, estava penjada abans del pas de Kiko pel programa de 'Telecinco'.