domingo, 20 septiembre 2020 4:14

Diferència entre un minipréstamo i un préstec personal

ELS MINIPRÉSTAMOS

Com podria ser un minicrèdit en Kredito24 (que pertany al grup fintech Kreditech ) estan pensats per quantitats petites (que no solen sobrepassar els 750 euros) i que compten amb un termini de devolució igualment petit (d'uns 30 dies).

El que es pretén amb ells és fer front a un pagament puntual de la manera més ràpida possible, ja que tots els tràmits amb prou feines porten uns minuts i es pot comptar amb els diners sol·licitats en tot just unes hores en el compte bancari que s'hagi especificat.

els requisits < / b> per poder accedir a un minicrèdit són, bàsicament, el s er major d'edat i tenir un dispositiu que es pugui connectar a Internet , ja que tots els tràmits es fan de forma online. Per descomptat, també s'haurà de tenir un compte bancari en línia on anirà a parar els diners que s'hagi demanat i omplir un breu formulari amb les dades bàsiques del sol·licitant. En tant que la sol·licitud és aprovada, només cal esperar uns minuts per fer amb aquests diners el que s'estimi oportú, sense haver de donar més explicacions ni comptar amb més paperassa.

ELS PRÉSTECS PERSONALS

En aquest cas estem parlant d'una quantitat de diners superior , la limitació sol venir marcada per la capacitat que tingui el sol·licitant per fer front a la devolució més els interessos. Com aquest tipus de préstecs estan pensats per a despeses més elevades, els terminis de devolució també són més grans i es fan en forma de quotes o terminis de devolució. Per descomptat, tot això comporta que l'entitat financera en si que vagi a proporcionar dit préstecs requereixi de fer un estudi del sol·licitant , que en alguns casos suposa un procés més llarg que en les empreses de minipréstamos , encara que avui dia ja hi ha moltes entitats que ho fan de forma automàtica.

Per norma general, després de l'estudi es porta a terme un pla d'acció de pagaments i sol requerir la signatura d'un contracte que comprometi al sol·licitant durant el termini establert a pagar la quantitat estipulada amb els interessos.

a les entitats bancàries, a més de ser major d'edat, el sol·licitant ha de comptar amb un pressupost previ sobre allò que vulgui finançar; un comprovant dels seus ingressos recents; un duplicat del seu contracte laboral; contracte de lloguer o compra d'habitatge; rebuts de pagaments habituals (com pot ser la llum, el gas …) i d'altres préstecs, si n'hi ha, així com un comprovant de la seva patrimoni , de ser el cas.

Veient les grans diferències no es fa estrany el entendre perquè els primers han estat tan ben rebuts, especialment entre els joves que són els que solen usar més les últimes tecnologies, tal com apunten des d'un estudi dut a terme per Kredito24 en què asseguren que el 80% d'aquests sol·licitants tenen menys de 50 anys.