miércoles, 12 agosto 2020 15:03

Ronaldo, acusat d'infidelitat

No ha presentat fotos, ni proves, però la mera confessió de Natacha Sofia, davant la premsa lusitana, que ha mantingut una trobada sexual amb Cristiano Ronaldo, l'ha convertit en la "amant oficial" del jugador del Reial Madrid.

la jove, de 21 anys d'edat, ha explicat a la revista 'TV Guia', i el programa 'TVI Love on Top', el que a Espanya vindria a ser 'Dones i homes i viceversa ', que la història amb el jugador va començar quan ella li va escriure: "Vaig decidir enviar-li un missatge privat per Instagram. no amago que sempre va ser amb la intenció de tenir relacions amb ell. Em va sorprendre molt, no crec que sigui gai" .

Natacha això sí, assegura que l'afer entre tots dos va ser molt breu "Medi 300 euros per al taxi. mai més vam parlar, em sento abandonada".
Ronaldo, per la seva banda, no s'ha pronunciat, però el que està clar és que la notícia li haurà caigut com una galleda d'aigua freda, mentre espera l'arribada del seu quart fill, i enmig de l us rumors que podria estar preparant el casament amb Georgina Rodríguez.

Artículos similares