jueves, 24 septiembre 2020 1:54

Instagran demana disculpes per retirar una imatge d'un nen amb una deformitat facial

Després d'una denúncia per part d'un usuari d'Instagram al perfil de la mare d'un nen que patia paràlisi, per penjar una imatge del petit, la xarxa social va decidir eliminar la imatge . S'hi veia Charlene Beswick, mare de Harry, un nen de 13 anys que va néixer amb la síndrome de Goldenhar, una estranya patologia que va impedir que mig costat de la seva cara es desenvolupés .

Em ~ Hello Harry. Where s your eye? Mark ~ Oh damn !! It 's still on the side at home! If it' s not one of us it 's the other! & # 128.514; & # 128.514; (Note to the person who reported the last image of my són like this. It 's his FACE. If you'r offended then scroll past. Shame on you!) – – – – – #ouralteredlife #specialneeds # specialneedschild #specialneedsparent #specialneedsparents #specialneedsjourney #disability #goldenharsyndrome #autism #autismawareness #writing #writersofinstagram #writer #ourstory #mysunshineboy #ilovemyboys #love #mylife #brothers #morealikethandifferent #mummyblogger #blogging #specialneedsblogger #diffability #craniofacial #autismlife #autismfamily < / a>

Una publicació compartida de & # 10024; Our Altered Life & # 10024; (@ouralteredlife) el

La xarxa social prohibeix les fotos que es consideren" inapropiades per una audiència diversa ", incloses aquelles que mostren nuesa, celebren el crim organitzat, el terrorisme o la autolesió. a més de fotografies que intimitat o assetgen a algú per la seva raça, sexe, orientació sexual, afiliació religiosa, discapacitat o lesió. Com que no es compleixen cap d'aquests casos, la mare d'Harry va decidir denunciar al seu mur de Facebook el que havia passat perquè entenia que era una injustícia.

Segons The Guardian, I nstagram va decidir esborrar la imatge perquè " incitava a l'assetjament i que possiblement qui va realitzar la denúncia va malinterpretar el que estava veient ". al poc temps, la xarxa social va haver de rectificar i demanar perdó pel seu error.

tot i que m UCH es són les persones que donen suport a Harry , en nombroses ocasions s'ha hagut d'enfrontar a les mirades de menyspreu, crítiques i burles pel seu aspecte físic. Segons la mare, alguns nens fugen d'ell, li diuen "rara avis" i "monstre de Halloween".