Compartir

La ministra de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat, Dolors Montserrat, ha avisat aquest dimarts al president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, que “l'única sortida és tornar a la democràcia, l'única sortida és la legalitat i la única sortida és la llei”, perquè” la llei ens fa iguals”.

Ho ha dit en una entrevista a Antena 3 recollida per Servimedia després de ser preguntada sobre si el Govern es planteja facilitar-li algun tipus de “sortida” o oferiments opció amb l'objectiu que Puigdemont abandoni l'aposta per la independència de Catalunya.

“L'única sortida és tornar a la democràcia, l'única sortida és la legalitat i l'única sortida és la llei, perquè la llei ens fa iguals i dins de la llei podem discutir de tot “, va assegurar la ministra, que ha criticat que dos milions de persones no poden decidir sobre el futur del país, ja que “els que han de decidir el que vol ser Espanya som els 47 milions d'espanyols”.

Quant a si el president del Govern està buscant una “humiliació” del president de la Generalitat, Montserrat ha afirmat que “no és cert” i ha opinat que “qui humilia tots els dies als catalans és Puigdemont vulnerant els nostres drets i llibertats” i ha remarcat que “ells l'únic que busquen és trencar Espanya i no ho podem permetre sota cap concepte”.

En aquest sentit, la ministra va fer una crida “molt sincera” als membres del PDECat i d'Esquerra als quals no els està agradant el que està fent el president Puigdemont”, així com a “tantíssims catalans de bona fe que són independentistes i s'han sentit enganyats”, ja que, ha indicat, molts independentistes estan dient “així no” en veure les conseqüències econòmiques de una possible independència de Catalunya.

“L'independentisme és un projecte basat en la mentida, la manipulació i la tergiversació”, ha manifestat Montserrat, que va remarcar que “Catalunya ha de tornar a la legalitat”, perquè “tenim molt dolor diari de veure com la societat i les famílies estan dividides”. “No se salva cap família, ni tan sols la meva”, ha afegit.