Compartir

Des de les 6h del matí d'aquest dimarts 24 d'octubre, els cotxes no poden circular per sobre dels 70 km / ha la M30 i accessos d'entrada i sortida des de la M40.

Després d'haver superat els nivells establerts en el Protocol de mesures a adoptar durant episodis d'alta contaminació per diòxid de nitrogen i sent desfavorables les prediccions meteorològiques d'AEMET, el consistori de Manuela Carmena ha tornat a posar en marxa les limitacions en el trànsit i la circulació.
en el relacionat amb la velocitat, la velocitat màxima permesa torna a ser de 70 km / ha M30 i accessos dins de la M-40 en tots dos sentits.

Però a més, els conductors tornaran a trobar-se amb:

Mesures informatives (valors assolits, l'hora i el lloc en que s'han registrat els nivells, una previsió de la seva evolució, així com recomanacions d'actuació).

Mesures de Promoció del Transport Públic . L'Ajuntament sol·licitarà al Consorci Regional de Transports de Madrid que reforci la informació sobre les alternatives al transport privat a la zona metropolitana.

< p lang = "ca" dir = "ltr"> & # 128.168; Per alts nivells de NO2 i meteorologia desfavorable, aquest dimarts s'activa el # protocolocontaminación . Màxim 70 km / ha M30 i accessos. pic.twitter.com/tbB8VoPt3N

& mdash; Ajuntament Madrid (@MADRID) 23 octubre 2017

< p>