Compartir

«Si Hossein no hagués estat aquí aquesta nit, no hagués pogut explicar la meva història ara». Amb aquestes paraules Gaia Guarnotta ha agraït al seu salvador, el que fa una setmana impedís que 25 homes borratxos li destrossessin la vida.

Segons el post que ella mateixa ha penjat a Facebook, tot va succeir fa una setmana, mentre passejava cap a les 23,30h de la nit, pels carrers de Florència, quan de sobte, un grup d'italians borratxos el van envoltar i li van començar a dir "vine amb nosaltres, et farem passar un bon moment, 25 contra un és una bona nit, farem que el gaudeixis ".

Quan ella es va negar, van començar a insultar-lo i cridar-li 'puta'; li van tirar les seves begudes i van escopir, alhora que ho gravaven tot amb els seus telèfons mòbils. Font llavors quan, segons explica, va aparèixer el seu salvador, Hossein Alamgir.

El venedor de flors, procedent de Bangla Desh, va intercedir i va intervenir fins impedir que es forgés la tragèdia, i la va portar a un lloc segur "Em va donar un mocador per eixugar-me les llàgrimes i una tovallola per netejar-me, em va convidar a sopar i em va regalar una rosa ".

Guarnotta conclou el seu relat llançant un al·legat a favor del feminisme, en què denuncia que és una mentida creure que aquestes situacions les provoquen persones estrangeres o el pensament erroni de molts que pensarien que era un grup de nois fent broma.