Compartir

Una gosseta de dos anys, de nom Cira, ha estat atacada, quan suposadament, algú va ruixar l'animal amb algun tipus de líquid corrosiu. Els fets han succeït a la urbanització Montepinar, a El Esparragal, Muria.

" L'han cremat la llengua, el cap i els ulls, on cada dues hores estem tirant-li gotes. Està encara tremolant < / i> ". Ha declarat l'amo del ca que ha denunciat l'atac a la Benemèrita.
Tal com figura en la denúncia, algú, des de la tanca de la casa, va ruixar l'animal amb el líquid, que li va causar greus lesions. Els amos de la gossa es van adonar de l'atac un cop van arribar al seu domicili i van traslladar a Cira, de raça Pinscher, al veterinari, on fu intervinguda quirúrgicament.

Posteriorment, la parella va posar una denúncia en el lloc de la Guàrdia Civil de Cabezo de Torres (Múrcia). De moment, no es tenen pistes del que ha passat, ja que ningú en el veïnat sembla haver vist que va passar. Els amos del gos, per la seva banda, comenten que hi ha persones a la urbanització que són contràries a la presència de les mascotes.

Els fets, tal com informa L'Opinió de Múrcia , continuen sent investigats. El responsable o responsables s'enfronta a un delicte per maltractament animal.

#Ayuda a Coneixes l'& # 128.128; & # 128169; que va atacar amb àcid a Cira a El Esparragal #Murcia ?
Truca'ns
& # 128222; 062 a & # 128.233; seprona@guardiacivil.org https://t.co/msK12s5Oui pic.twitter.com/RZquLKTNSa

& mdash; Guàrdia Civil (@guardiacivil) 21 octubre 2017

< p>