Compartir

Al voltant de 40 administracions repartides per tot el mapa d'Espanya van rebre el nombre 00155 del sorteig especial de Nadal, i és molt difícil de comprovar si queden. El que sí està clar, segons fonts de Loteries i Apostes de l'Estat consultades per Què! és que està gairebé tot està emès en bitllets, però que només hi havia 3 bitllets per terminal i estan esgotats.

Un cop més, l'actualitat s'ha "colat" al sorteig amb més tradició entre els espanyols, i en aquesta ocasió, el repte secesionissta ha convertit la recerca del número 155 en tot una croada. No en va, el 155 és el número de l'article de la Constitució que es va a aplicar davant el repte secessionista a Catalunya.

En aquest marc, els "caçadors" d'aquest anhelat nombre sempre poden visitar o trucar a les administracions que els van rebre i que s'estenen des de la Corunya, fins a las Palmas, passant entre altres punts per Lleida, Cantàbria o Madrid, o sempre podran optar a una terminació de l'155.

el triomf d'aquest polèmic nombre destaca també entre els catalans, i, segons publica 'el Mundo' fins i tot una lotera de Lloret de Mar respon "Si flames pro el 00155 no el tenim ja".