Compartir

Un nou cas d'assetjament escolar assota la província d'Alacant. Agents de la Policia Nacional han procedit a la detenció de nou menors per la seva presumpta implicació en delicte contra la integritat moral a la capital alacantina.

Fonts policials van declarar que a mitjans del mes de setembre, una menor de 16 anys va denunciar haver rebut insults i ser objecte de burla per part de diversos dels seus companys, que van afectar a la salut mental i el rendiment escolar de la jove.

la noia, estudiant de segon de batxillerat, suposadament, rebia insults i burles durant les hores de classe, per a, posteriorment, estendre a les xarxes socials. Alguns companys seus havien penjat fotografies de la menor en una coneguda xarxa social, que acompanyaven amb comentaris obscens.

A més, durant la festivitat de les fogueres de Sant Joan, la menor va patir abús sexual. Durant la festa, cinc companys la van envoltar i van aprofitar el moment per fer tocaments en les seves parts íntimes, tal com asseguren des de pàgines de Las Provincias . Afortunadament, la menor va poder fugir.

Els agents encarregats de la investigació van procedir a la detenció dels nou joves per un delicte contra la integritat moral, sent cinc d'ells a més acusats d'un delicte d'abús sexual. < / p>