Compartir

Membres de la Policia Municipal de Ponferrada han procedit a la detenció d'un home, JMAZ, de 40 anys, veí del barri de Flors del Sil (Ponferrada, Lleó), com a presumpte autor de 6 incendis en l'esmentada zona. < / p>

La detenció del sospitós, tal com s'informa des InfoBierzo , es va produir el dilluns cap a les 10.00 hores del matí, a l'Av. dels Escriptors, lloc al qual s'havien desplaçat diverses unitats després de detectar-6 focus d'incendi des de les 7:00 hores del matí.

El foc va començar al vessant de la Muntanya Pajariel i es va estendre per la Cemba alta, els voltants del Pavelló de Flors del Sil, el Barri de la Placa, la Terminal de Mercaderies i la Glorieta del CYLOG, on va ser localitzat el detingut gràcies a la col·laboració ciutadana.

la Policia va rebre un avís en què es denunciava una persona en bicicleta, que havia estat vista per la zona dels primers incendis, de manera que es va desplegar un dispositiu que va donar com a resultat la localització i detenció del presumpte autor dels incendis.