Quantcast

Vigo posa hotels i taxis gratuïts a disposició dels afectats pels incendis

La ciutat de Vigo és una de les més afectades pels incendis presents a Galícia durant aquest cap de setmana. Les flames volten la ciutat i amenacen amb arribar al centre de la ciutat.

Abel Caballero, alcalde de la ciutat, ha recomanat als afectats " tancar les finestres i abandonar les zones rurals " i ha posat a la seva disposició els hotels Axis, Badia de Vigo i Ciutat de Vigo.

< p> a més, l'administració local ha desmentit rumors que afirmen un suposat tall d'aigua i llum a mitjanit.

RadioTaxi Vigo també ha posat a disposició dels afectats els seus serveis, informant a través dels seus perfils en xarxes socials amb el següent missatge:

" informem a tots els companys que després de les converses mantingudes amb les autoritats del Concello de Vigo per la situació d'alerta per incendi que està patint les parròquies del la nostra ciutat, hem ofert la nostra total disponibilitat i ha estat rebuda de bon grat per realitzar les evacuacions necessàries de nost ros veïns altruistament .

Pel dia i hora que és, en cas necessari de necessitar més companys al carrer us enviaríem un avís per aquest mateix mitjà.

Així mateix tots els veïns que estiguin afectats i que necessitin un taxi podran sol·licitar a Central Ràdio taxi 986.470.000 i indicar de la seva situació a les nostres operadores ".

Comentarios de Facebook