Compartir

L'Ajuntament madrileny ha activat el 'Escenari 1' del protocol anticontaminació que limita la velocitat a la M-30 i vies d'accés a la capital a 70 quilòmetres per hora.

Tal com han informat des Emergències Madrid, les mesures entraran en vigor des d'aquest dimecres, 10 d'octubre, a les 6:00 hores del matí. Com sempre, des del Consistori s'anima als ciutadans a utilitzar el transport públic i aconsella a aquells ciutadans que tinguin dificultats respiratòries evitar l'exercici en espais oberts.

L'activació del protocol es produeix després que set estacions de mesurament (Ramón i Cajal, Villaverde, Barri del Pilar, Méndez Álvaro, Castellana, Eixample de Vallecas i Fernández Ladreda) superen els 180 micrograms de diòxid de nitrogen durant dues hores consecutives, tal com informen des de RTVE .

el 'Escenari 1' estarà vigent el temps que duri aquest episodi de contaminació. L'Ajuntament de Madrid anunciarà anunciés el dimecres abans de les 12:00 hores del migdia, les mesures que s'adoptaran per al dijous, i informarà els ciutadans de les restriccions al trànsit a través de panells informatius de trànsit i DGT, CRTM / EMT , gabinet de trànsit, Emergències Madrid, el lloc web madrid.es i en xarxes socials.

Actiu #protocolocontaminacion . Es restringeix velocitat en M-30 i accessos a 70km / h. Utilitzeu # transport públic pic.twitter.com/yaq9Utkpnp

& mdash; Emergències Madrid (@EmergenciasMad) 11 octubre 2017

< p>