Compartir

Javier MS, madrileny, fill de pare de Santander i mare catalana és un exemple de la barreja d'orígens de la majoria dels espanyols. Javier viu a Madrid però estiueja a Catalunya i té amics a tots dos llocs.

Quan aquest jove va veure el que estava passant a Catalunya es va quedar horroritzat i va decidir que no es podia quedar de braços creuats. La manifestació convocada contra la DUI a Barcelona aquest diumenge dia 8 d'octubre li va il·luminar per fer alguna cosa que contribuís evitar aquesta bogeria.

Javier i nvita als madrilenys a venir a donar suport als catalans en aquesta importantíssima manifestació, i demana als catalans que els acullin a casa per a pernoctar la nit abans.

la iniciativa començar amb el lema "Acull un madrileny" però en qüestió d'un dia ha passat a ser un acolliment dels catalans a espanyols de totes les ciutats. Ha creat un xat en el qual inclou a tots els seus amics madrilenys així com els catalans. La resposta no pot haver estat més fabulosa i emocionant.

Són centenars de joves els que s'ofereixen per venir a donar suport i altres centenars els que, emocionats per aquest suport, ofereixen una habitació un llit, dos llits, un sofà, el que sigui per poder acollir als seus compatriotes que vénen a donar-los suport. En els temps que corren de duríssimes declaracions creuades, és un clar exemple de cordialitat i companyerisme entre dues comunitats que sempre han rivalitzat, però que en el fons són com dos germans inseparables. a.

Una bonica història en temps difícils.