Compartir

El matrimoni entre una Infanta d'Espanya, i el jugador d'handbol, que arrencava com una història de fades el 4 d'octubre de 1997 compleix el seu 20 aniversari molt allunyat de ser un conte somiat.

< br /> Cristina es troba cansada i desanimada davant la situació que arrossega la parella fa alguns anys. És més, segons ha informat 'Vanitatis', que cita fonts properes a la Infanta, "no estan bé".

Malgrat que la infanta fos exculpat en el cas Noos, segueix sense ser acceptada en l'entorn de la Casa Reial, i situació del seu marit, per al qual encara no es descarta una pena de presó, no ajuda i fa que la seva vida giri al voltant d'un món que cada vegada més petit.

"Ella curra tot el temps i ell no fa més que esport, cuidar els fills, buscar-currillos amb els quals treure alguns diners. És una situació angoixant a la qual Cristina s'ha vist lligada sense remei i ara li pesa ". Així descriuen el seu dia a dia, els cercles més propers a la senyora Cristina a 'Vanitatis'.

En aquest marc, lluny de casa, ia l'espera de tornar a ser acceptada pels seus, no sembla que la Infanta pugui veure en el seu matrimoni un refugi davant el món.