Compartir

L'armeria Argali, una de les més antigues de la capital, no havia patit un robatori abans d'aquest dissabte i segons han informat fonts policials al diari 'ABC', tot apunta que els lladres eren "veritables professionals" del butron , i haurien utilitzat llances tèrmiques per rebentar les caixes cuirassades.

Els assaltants van inutilitzar els sistemes de seguretat i de videovigilància, abans d'entrar a l'establiment, de manera que no hi ha imatges que certifiquin quantes persones van intervenir en l'atracament o com ho van fer.

el cop hauria estat calculat al mil·límetre, segons publica 'ABC' ja que calia un treball previ exhaustiu, per conèixer fins i tot l'interior de la clínica de quiromassatge per la qual van entrar a l'armeria i necessitava eines concretes per dur a terme el robatori.

Després del cop, els lladres s'han fet amb unes 80 armes llargues, com rifles amb mires telescòpiques, i escopetes i algunes d'elles estan valorades en milers d'euros, depenent de la precisió; també s'han dut eines per a la fabricació d'aquest tipus d'armament i efectiu.