Quantcast

Puigdemont: "Si em pregunta si estic preparat per anar a la presó, estic preparat per a qualsevol eventualitat"

El president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, assegura que seguirà endavant amb el referèndum passi el que passi. " Per descomptat que es va a celebrar el referèndum que convoquem. És evident que l'acció del Govern ha canviat algunes condicions, però el que no ha canviat, és més, jo diria que ha millorat, és la voluntat de la ciutadania de votar ".

El president confessa dormir tranquil tot i que matisa que" això no vol dir que "ho faci bé. He tingut setmanes, anys, vides anteriors més tranquil·les que aquests dies ".

No obstant això, Puigdemont assegura que n o està a sobre de la taula una declaració unilateral d'independència.

"el que està damunt de la taula en aquests moments és només un itinerari: referèndum el dia 1. I la nostra obligació és defensar el referèndum fins al final. Amb totes les conseqüències. Fins que tanquin els col·legis electorals. Explicar-nos. Analitzar i prendre decisions a partir d'aquesta realitat. Simultàniament a la lectura dels resultats, hi haurà un compromís de diàleg i de negociació i de mediació ".

Preguntat per si està disposat a anar a la presó, a l'contradir les ordres de la justícia, Puigdemont respon:

"És clar que l'he parlat amb la meva família i clar que em preocupa. A qui no li preocupa poder ser detingut? Em revolta la sola idea de naturalitzar la idea, la naturalitat amb què el fiscal general parla que pugui ser detingut per una idea política. És revoltant, no m'agrada i no vull que passi. Si em pregunta si estic preparat per a això, clar que estic preparat per a qualsevol eventualitat ".

Comentarios de Facebook