lunes, 28 septiembre 2020 18:50

La Policia Nacional desarticula una organització que tenia un servei de "tele-coca" a Madrid

Agents de la Policia Nacional han detingut set individus, integrants d'una organització criminal dedicada a la venda de substàncies estupefaents a domicili, com a presumptes autors dels delictes de pertinença a grup criminal, blanqueig de capitals i delicte contra la salut pública . Els arrestats feien la distribució mitjançant el mètode de "tele-coca" i operaven a requeriment dels compradors, previ contacte telefònic, atenent les trucades en règim de 24×7.

La investigació va començar a el mes de febrer d'enguany quan els agents van tenir coneixement de l'existència d'un entramat criminal dedicat a la distribució de cocaïna a domicili a Madrid després d'un previ contacte telefònic amb els clients.

Les 24 hores del dia i els 7 dies de la setmana

Després de diverses gestions, els agents van constatar que la distribució es realitzava a domicili i en qualsevol moment del dia previ contacte telefònic. Els arrestats distribuïen la cocaïna amb dos estàndards de qualitat diferenciats, un més car que l'altre en funció de la composició de la substància, estant aquestes dosis diferenciades pel color del llaç utilitzat per preparar la bosseta.

Els agents van poder constatar que entre els clients figuraven persones de diversos àmbits professionals i d'un nivell econòmic mitjà-alt sent la zona nord de la capital on més sol·licituds de compra tenia l'organització, especialment els voltants de la plaça de Castilla.

Després d'una minuciosa investigació, els agents van aconseguir identificar i detenir set membres de l'organització encarregats de la venda i distribució de les substàncies estupefaents. A més, els agents van realitzar un registre al local en què es preparava la droga i van confiscar més de dos quilos de cocaïna, uns 3.000 euros en efectiu, substàncies de tall i elements per a la manipulació i adulteració de la droga a més s'han intervingut 10 vehicles.

Després de la detenció dels integrants d'aquest grup criminal han estat posats a disposició judicial.