Compartir

Els comiats de solter són conegudes com una de les festes més salvatges que les persones vivim al llarg del nostre procés vital, potser perquè pensem que pot ser l'última gran gresca que ens anem a córrer abans de gaudir d'una nova situació civil.

En el cas d'Alex Green, ciutadà britànic de 26 anys, aquesta asseveració pot ser literal. Green es debat entre la vida i la mort, postrat en un llit d'un hospital mallorquí, després d'acudir al costat del seu grup d'amics al seu comiat de solter, planejada a Magaluf.

El britànic està en coma induït a l'UCI de l'hospital de Son Espases ttras haver estat aparegut misteriosament ferit al mig del carrer, tal com informa el Diari de Mallorca.
Green pateix importants fractures al cap i cara, a més de lesions en un pulmó. El seu estat és molt greu. La Guàrdia Civil no ha rebut cap denúncia en relació al cas i desconeix les raons per les quals el jove es troba en tan dramàtica situació.

Per la seva banda, els familiars i amics del jove no saben què li va passar i desconeixen si les ferides són fruit d'una caiguda accidental o una agressió.

Green és bomber de professió i té un fill de dos anys. Divendres passat va arribar a la illa juntament amb 25 familiars i amics per celebrar el seu comiat de solter.
Durant la celebració, el futur marit va desaparèixer. Va dir que anava al bany i mai va tornar. Havien passat sis hores des aterrés a Son Sant Joan. Després de diversos minuts, els seus amics i familiars es van adonar que Alex no hi era i van començar a buscar-lo, sense èxit, pels carrers mallorquines. Llavors, un dels seus amics va rebre una trucada telefònica:

" Algú em va trucar des del telèfon d'Alex dient-me que havíem d'anar a buscar-lo. Quan el trobem estava inconscient i la seva cara era un desastre. Tenia importants ferides facials ", ha declarat Scott Cash, amic de la víctima, al diari britànic Manchester Evening News .

Green va ingressar a l'hospital aquesta mateixa nit. El jove roman a la UCI, en estat molt greu i amb un traumatisme cranioencefàlic. Està en coma induït i va patir una hemorràgia cerebral, pneumotòrax i fractures en les cavitats orbitàries, els pòmuls i el nas.

De moment, el que li va poder passar és tot un misteri. Ningú sap el que va passar des que Green va anar al bany.

" Ningú té una pista del que ha passat. Pel que hem pogut esbrinar, no hi ha cap càmera de seguretat en el lloc on va aparèixer. El grup està commocionat. Només volem que es millori ", va afegir Cash.

el més sorprenent del cas és que no hi ha una investigació oberta. Els agents no han rebut cap denúncia i tampoc l'hospital els ha notificat l'ingrés de la víctima, L'ambaixada britànica si està al corrent del que ha passat i s'ha posat en contacte amb la família de Green per interessar-se pel seu estat, d'acord amb la informació publicada per Manchester Evening News.

Rebecca Thorpe, nòvia del noi s'ha desplaçat fins a Mallorca per estar al seu costat.

"Simplement no podem deixar de plorar. Ell és increïble. Tenim un fill de dos anys i només volem portar-lo a casa. És algú fora del comú, una gran persona, un gran treballador i un pare entregat ", explica la dona.

els familiars de Green han posat en marxa una col·lecta a través d'Internet per aconseguir fons amb què pagar la seva assistència mèdica. Segons diuen, en haver-se detectat alcohol en el seu organisme és possible que la companyia d'assegurances s'anul·li la cobertura sanitària.