Compartir

Els fets van passar el 2016.

El 20 de juny Vicente Torres Roig, un home de 52 anys, va apunyalar el seu company de pis, Reinaldo Lázaro García, de 60, a Saragossa.

el reu ha acceptat la seva responsabilitat, i així ho ha confessat durant el judici, celebrat aquesta setmana, davant les evidències en contra seu.

Torres ha reconegut que tenia problemes de convivència amb Lázaro García.

Segons les seves paraules, el detonant de l'assassinat va ser la irritació que li havia provocat el no poder veure la televisió al seu gust, perquè sostenia que el seu company de pis li tocava els cables de la tele . Tal com informen des de pàgines de ABC.

" Ja hi ha el problema resolt ". Aquesta paraules van ser pronunciades per Torres després cosir a punyalades al seu company. Un cop comès l'assassinat, l'home va sortir del pis per baixar al carrer Així ho recull sumari judicial.

Aquesta confessió ha valgut perquè el fiscal rebaixi la condemna que demanava inicialment contra ell. Dels 23 anys de presó que es demanaven en un primer moment, s'han rebaixat a 20.

A més, el fiscal ha acceptat que se li apliqui l'atenuant per alcoholisme, ja que el dia dels fets, el acusat havia consumit ingents quantitats.

Torres Roig ja comptava amb antecedents policials per la seva agressivitat.

L'any 2005 va ser arrestat per haver atacat amb una aixada a un indigent amb el que compartia " residència " sota un pont a Alacant.

ara queda per conèixer la sentència en la qual es fixi la pena exacta que se li imposa, després del veredicte de culpabilitat que ja s'ha dictat contra ell.