Quantcast

El rei acudirà a la manifestació a Barcelona convocada per al dissabte

Després de les polèmiques de les últimes setmanes, finalment, el Rei participarà dissabte a la manifestació ciutadana convocada per la Generalitat i l'Ajuntament de Barcelona per condemnar el terrorisme, segons confirmen des de pàgines de La Vanguardia .

L'acte començarà a les sis de la tarda als Jardinets de Gràcia i recorrerà el passeig de Gràcia fins arribar a plaça Catalunya.

els manifestants s'agruparan sota el lema “no tinc per” (no tinc por), popularitzat després dels atemptats.

Serà la primera vegada que Felip VI participi en una marxa des de la seva proclamació com a monarca, encara que sí va estar com a Príncep d'Astúries, al costat de les seves germanes, les infantes, a la manifestació convocada a Madrid després dels atemptats de l' 11 de març del 2004. el rei Joan Carles tampoc va acudir a cap manifestació al llarg del seu regnat.

la formació anticapitalista CUP va anunciar que no assistiria a la convocatòria si el rei era present, tot i que dilluns passat es va desdir després que Ada Colau, alcaldessa de Barcelona, ??aclarís que la marxa seria encapçalada pels cossos de seguretat, sanitat i emergències responsables de l'operatiu posat en marxa després dels atemptats de la Rambla, a Barcelona, ??i de Cambrils.

Ahir a la nit, des de Zarzuela es va confirmar l'assistència del monarca. El Rei que va ser informat de l'atemptat minuts després de produir-se, va viatjar a Barcelona divendres passat per estar present en el minut de silenci convocat a la plaça Catalunya en què també van participar, a més del president de la Generalitat i l'alcaldessa de Barcelona, l' president i la vicepresidenta del Govern i altres autoritats.

Comentarios de Facebook