jueves, 1 octubre 2020 14:54

El cridaner look de Miguel Ángel Silvestre a la presentació de "Narcos"

Després que Miguel Ángel Silvestre creués el toll fa ja dos anys per estrenar-se en la sèrie "Sense8", de Netflix, l'actor espanyol compta ara amb un nou projecte que s'estrenarà properament a la mateixa plataforma digital.

Es tracta de la tercera temporada de la famosa sèrie de Netflix "Narcos", el que deixa constància que l'actor espanyol ha pogut fer-se buit en la indústria americana.

Per a la seva personatge, que segurament marqui la seva carrera com a actor, Miguel Ángel ha hagut de fer-se amb l'accent colombià per interpretar a Franklin Jurat, un narcotraficant del cartell de Cali.

Però sens dubte, el que ha cridat l'atenció al seu públic en la presentació de la sèrie, ha estat el seu nou look, amb una faceta més seriosa i formal al que ens té acostumats.

El actor de Castelló va lluir una versió renovada del clàssic vestit masculí, una mica més curt i amb una polsera al turmell. També va triar una jaqueta de punt amb doble botonadura i pantalons d'Armani. a més, portava ulleres de veure i no lluïa tot just barba.

amb aquest nou look i amb la seva participació en la indústria americana, Silvestre s'ha aconseguit fer amb el públic d'allà, tal com va conquistar Espanya fa uns anys.

a més, no s'oblida dels seus seguidors i, de aquesta manera, hem pogut veure en el seu Instagram algunes fotos amb diversos dels seus companys de la sèrie.