Compartir

Kate Major, l'actual dona de Michael Lohan, ha estat la protagonista d'aquest nou escàndol en l'àmbit familiar de l'actriu.

L'actual dona de Michael Lohan va cridar divendres passat a la policia, però va ser ella la que va acabar sent arrestada pels agents per realitzar-li una avaluació psiquiàtrica.

Segons informa ABC, el pare de Lindsay va informar que la seva dona va arribar a la seva residència familiar a Florida cap a les sis del matí a estat d'embriaguesa, de manera que el marit va agafar als seus fills i se'ls va portar amb ell.

La seva dona, enfadada, va trucar al 911 per denunciar el suposat "segrest" i durant l'anomenada amenaçar diverses vegades al seu marit.

Els agents van arribar al domicili i van determinar que l'home no havia fet res i que era ella la que havia de ser arrestada per les amenaces en contra de la seva parella.

La dona va ser arrestada finalment a causa de la crida que va fer on es deixava veure una clara violència domèstica per part seva i se li va realitzar una anàlisi psicològica involuntari per evitar que es fes mal a si mateixa o als altres.

No és la primera vegada que la família forma un escàndol. Anteriorment, Kate Major havia estat empresonada durant sis mesos per saltar-se la llibertat condicional després d'atacar un policia a Miami.

A causa d'aquest fet, el pare de Lindsay es va distanciar de la seva dona durant un període de temps , però afirma que ara havia tornat a conviure-hi.

A més, el passat estiu, diversos agents de la policia van haver d'acudir a l'estança de Lindsay Lohan a Londres on vivia amb el milionari Egor Tarabasov, després que diversos veïns alertessin d'un cas de violència verbal entre la parella.